25.08.2020

Готуємось до ЗНО 2021 з математики

    



  До уваги новий посібник "Сучасна підготовка до ЗНО 2021 з математики" Ю.О. Захарійченка, О.В. Школьного, Л.І.Захарійченко, О.В.Школьної  (Схвалено МОН до використання  (лист ІМЗО від 09.07.2020р. № 22.1/12-Г-518). Видавництво Аксіома. Кам'янець-Подільський. 

Посібник призначений для підготовки до ЗНО з математики і містить усі необхідні для цього теоретичні відомості та тренувальні завдання різних рівнів складності. Весь матеріал розбитий на 10 розділів у відповідності до основних змістових ліній шкільного курсу математики. Тренувальні завдання подано за зростанням рівня складності і парами: завдання а) учень виконує разом з учителем, а завдання б) – самостійно. 

До кожного розділу подано тематичний тест, а наприкінці посібника наведено комбіновані тести у форматі ЗНО 2021 року. До всіх тренувальних завдань і завдань тестівподано відповіді, а для найбільш складних завдань – ще й вказівки для їх розв’язування.Для випускників закладів загальної середньої освіти,, абітурієнтів, вчителів математики та всіх симпатиків якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Детальна інформація за покликанням 

 https://aksioma.org.ua/index.php?route=product/product&product_id=138


Комментариев нет:

Отправить комментарий