20.02.2018



Шановні колеги!
Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти пропонує участь у навчальних тренінгах з методики викладання математики. У 2018 році передбачено проведення тренінгів:
«Нові концепції навчання. Інноваційні методи розвитку мислення школярів при вивченні математики».
«Українознавчий  аспект при вивченні математики».
«Модулі і параметри в задачах з математики ЗНО».
Звертаємо увагу, що 19-20 березня 2018 року відбудеться навчальний тренінг «Нові концепції навчання. Інноваційні методи розвитку мислення школярів при вивченні математики». Освітня програма тренінгу розроблена на основі інтеграції логіки, математики та психології.  Програма орієнтована на сучасні  методики розвитку основних аспектів розумової діяльності школярів та прийомів мислення. У ході навчальних занять учителі оволодіють технологією проведення уроків розвивального навчання, матимуть нагоду покращити професійні знання та володіння термінологією дидактики математики, удосконалять уміння здійснювати логіко-дидактичний аналіз  програмової теми та системи навчальних задач компетентнісного спрямування при викладанні математики.
По завершенні тренінгу учасники отримують сертифікати.
Також триває реєстрація на тренінг «Українознавчий аспект при вивченні математики». Мета тренінгу полягає в удосконаленні рівня використання математичної мови та граматичної вправності, умінні правильно та логічно здійснювати виклад матеріалу, передбачає ознайомлення  із семантикою математичних понять,  складання математичних текстів та задач. Учасники ознайомляться із історією розвитку математичної освіти в Україні та на Тернопіллі, оволодіють технікою використання народної творчості при викладанні математики, шляхами здійснення інтеграції математики з предметами суспільно-гуманітарного спрямування.
Для участі у тренінгу необхідно зареєструватись на сайті ТОКІППО на сторінці "Підвищення кваліфікації", "Реєстрація на курси підвищення кваліфікації, тренінги, практикуми" у рубриці "Тренінги, семінари, практикуми".
Дякуємо за співпрацю!

Комментариев нет:

Отправить комментарий